Pupalkový olej

Olej s čisticími a protizánětlivými vlastnostmi

Hojí a zklidňuje citlivou a poškozenou pleť

Pupalkový olej se získává ze semínek rostliny pupalky dvouleté lisováním za studena. Používá se jako součást krémů a kosmetických přípravků určených pro citlivou pleť, protože pomáhá zklidnit podrážděnou až poškozenou pleť. Díky svým čisticím a protizánětlivým účinkům se výborně hodí k léčbě ekzémů nebo akné.

@mixaczsk

Které produkty jsou vhodné
pro mou pleť?

Pokračovat na další otázku
Opakovat test

Kosmetiku značky Mixa zakoupíte ve vybraných prodejnách